دعوت از جامعه علمی کشور جهت شرکت پرشور وبا شکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ : امروز در حالی به چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نزدیک می شویم که ایران اسلامی در سایه هدایت های داهیانه مقام معظم رهبری یکی از امن ترین کشور های منطقه و جهان به شمار می رود و در مسیر تعالی و توسعه متوازن قرار دارد. مسلماً این امر با همت، وحدت و همدلی آحاد مردم شریف ایران به ویژه فرهیختگان و جامعه دانشگاهی فراهم شده است.
موسسه آموزش عالی حکمت رضوی با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، از فرهیختگان، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان این موسسه دعوت می کند که در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن و این حرکت عظیم مردمی و وحدت بخش پیشقدم باشند تا بار دیگر با مشت های گره کرده فریاد استقلال، آزادی و عظمت ایران اسلامی را به گوش جهانیان برسانند.