اولین همایش بین المللی مراقبت معنوی با تاکید بر کرامت درمانی

مرکز مشاوره و روان شناسی موسسه آموزش عالی حکمت رضوی برگزار میکند: با همکاری سازمان نظام روانشناسی، دانشگاه منیتوبا کانادا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیمارستان امام رضا ع و دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار می‌کند.

همایش بین المللی مراقبت معنوی با تاکید بر کرامت درمانی با حضور پروفسور هاروی چاچینو استاد تمام دانشکده روانپزشکی منیتوبا کانادا، آقای دکتر علی فتحی آشتیانی، ریاست محترم سازمان نظام روانشناسی و استاد تمام دانشگاه بقیه الله، حجت الاسلام دکتر مسعود آذربایجانی استاد تمام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتر محمود آزادی ، استادیار مؤسسه آموزش عالی حکمت رضوی، دکتر سید مجید حسینی ، قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد، و حجت الاسلام احسان ایزدی پور، ریاست واحد مراقبت معنوی بیمارستان امام رضا ع.

این برنامه در تاریخ بیست و ششم دی ماه ، ساعت چهار تا هفت بعدازظهر بصورت آنلاین بر روی پلت فرم اسکای روم برگزار می‌گردد. به شرکت کنندگان در این همایش گواهی معتبر شرکت داده خواهد شد. از تمام علاقمندان به این همایش دعوت می‌شود به منظور ثبت نام با شماره زیر، سر کار خانم میرزائی کارشناس امور فرهنگی موسسه آموزش عالی حکمت رضوی تماس یا پیامک ، ایتا، حاصل نمایند. شماره تماس
0915-521-7540