12 آذر روز جهانی معلولان گرامی باد

معلولان مصداق بارز رحمت و حکمت قادر متعال و مظهر سخت کوشی و صبر هستند. عزیزانی که بر محدودیت غلبه کرده و روح بلندشان پشتوانه استقامتشان و پایمردی رمز موفقیت روزافزونشان است .

روز جهانی معلولان فرصت مغتنمی است برای معرفی شایستگی های افرادی که هم در عمل و هم در اندیشه ثابت کردند که معلولیت محدودیت نیست و با اراده ای محکم می توان به قله های افتخار و امید رسید.

13 آذرماه روز جهانی معلولان را به همه معلولان جامعه بویژه؛ به همه معلولان دانشجو عزیـز موسسه آموزش عالی حکمت رضوی وخانواده های محترم و صبور آنها تبریک عرض نموده، و آرزومندم آینده ای روشن در مسیر رسیدن به اهداف والا و انسانی در انتظار معلولین گرانقدر باشد.

سلامتی و توفیقات روز افزون شما را در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با اتکال به حضرت سبحان و تحت توجهات حضرت ولیعصر(عج) از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.
امور فرهنگی دانشجویی موسسه آموزش عالی حکمت رضوی