قابل توجه دانشجویان رشته حسابداری

( مدیریت مالی و مدیریت بازرگانی)

با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به اطلاع دانشجویان عزیز رشته حسابداری می­رساند، بر اساس مطالعات میدانی و نظر سنجی­های صورت گرفته این موسسه از دانشجویان، اعضاء هیات علمی و شاغلان رشته  حسابداری، کاستی­ها و نقصان­های مهارتی رشته حسابداری در مقطع کارشناسی شناسایی؛ و بر این اساس برنامه آموزشی مهارت – محوری در قالب درس نرم افزارهای حسابداری باز تعریف  و تدوین شد. این درس از سال تحصیلی جدید (1402-1403) برای دانشجویان کارشناسی رشته حسابداری در نیمسال پایانی ارائه خواهد شد. به منظور توانمند سازی دانشجو – فارغ­التحصیلان حسابداری و آمادگی پذیرش شغلی و ورود به بازارکار، انتظار می­رود دانشجویان محترم توجه جدی به این درس و محتوای آن مبذول دارند تا ان­شاءالله در پایان دوره تحصیلی نتیجه مطلوب که همانا ارتقاء توانمندی علمی – مهارتی است حاصل آید.

فارغ­التحصیلان رشته­های حسابداری، مدیریت مالی و مدیریت بازرگانی موسسه آموزش عالی حکمت رضوی نیز می­توانند با پرداخت شهریه متغیر درس در کلاس مزبور شرکت نمایند.

معاونت موسسه آموزش عالی حکمت رضوی