تسلیت حادثه تروریستی در کرمان

🌑بسم رب الشهدا والصدیقین🌑

وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة وَ مِنْ رِباطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُمْ وَ آخَرینَ مِنْ دُونِهِمْ لاتَعْلَمُونَهُمُ اللهُ یَعْلَمُهُمْ وَ ما تُنْفِقُوا مِنْ شَیْءٍ فی سَبیلِ اللهِ یُوَفَّ إِلَیْکُمْ وَ أَنْتُمْ لاتُظْلَمُونَ.
صدق الله العلی العظيم
ترور مردم و به ویژه کودکانی که برای حضور در مراسم سالگرد شهادت شهید سلیمانی در گلزار شهدای شهر کرمان جمع شده بودند از سوی هر انسان آزاده ای محکوم است و دشمنان ما باید بدانند که این اقدام آنها بی پاسخ نخواهند و آنها هزینه سنگین این رفتار خود را دریافت خواهند کرد.
مجمع عالی دانشگاههای استان خراسان رضوی ضمن محکوم نمودن جنایت تروریستی اخیر که تعداد زیادی از هموطنان عزیزمان در گلزارشهدا کرمان به شهادت رسیدند، به محضر امام عصر ارواحنا لتراب مقدمه الفدا. مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ملت شهیدپرور ایران اسلامی وخانواده‌های شهداء گرانقدر این حادثه تبریک و تسلیت عرض می نمائیم.
💠 روابط‌ عمومی و ارتباطات مجمع عالی دانشگاههای استان خراسان رضوی 💠