با عرض تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجویان عدالتخواه، انقلابی و ضد استکباری که با تقدیم خون پاک خود در راه مبارزه با آمریکا این روز را تا ابد در تاریخ ماندگار کردند.
با توجه به اینکه وقوع زلزله دردناک کرمانشاه در یک ماه اخیر، قلوب ملت ایران را متالم و دردمند و مردم را عزادار عزیزان از دست رفته شان ساخت،براساس نظر سنجی انجام شده در بین شما دانشجویان گرامی، و ضمن تشکر از کلیه دانشجویانی که در این امر خداپسندانه شرکت نمودند، بر خود لازم دانستیم در شرایط سخت امروز مناطق زلزله زده با لطف شما عزیزان به یاری مردم مظلوم و رنج کشیده آن دیار بشتابیم و بر خلاف سالیان گذشته به جای برگزاری مراسمی پر شکوه به مناسبت روز دانشجو و با توجه به نظرسنجی‌های انجام شده هزینه‌های برگزاری مراسم رابه مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰۰۰ریال در قالب هدیه ای هر چند اندک برای اسکان مردم زلزله زده آن دیار که تک تک ما امنیت امروز خود، در دانشگاه را،مدیونشان هستیم ارسال نمائیم.
با تشکر از همه دانشجویانی که کمک به هم وطنان عزیز زلزله ده مان را به دوساعت شادی خود در جشن روز دانشجو ترجیح دادند.